Öncesi ve sonrası: Bu iç mekan blog yazarı, yeni yapısına oldukca sayıda karakter ekledi

[ad_1]

İlk bebekleri yolda olan Elise ve Michael Dodds, Şimal Londra’daki ufak kiralık dairelerini terk etmenin ve daha kuzeyde ailelerinin yakınında daha uygun fiyatlı bir mülk satın almanın zamanının geldiğini hissettiler. Elise, “Londra’da tanışmış olmamıza karşın, ailelerimiz Şimal Doğu’da birbirlerinden yalnızca bir mil uzakta yaşıyorlardı, bu yüzden geri taşınmak için muhteşem bir zamandı” diyor. Whitley Bay’de plan dışı yeni inşa edilmiş bir ev satın aldılar. “Yakınlardaki Tynemouth’taki eski terasları sevdik fakat genç bir aileyle bu kadar ergonomik değildiler” diyor. Park yeri yoktu ve tadilat için zamanımız olacağını düşünmemiştik. Bu oldukca daha kolaydı.’

Çiftin tadilata başlamadan ilkin kızı Elodie ve bir yıl sonrasında oğlu Huxley vardı. (yeni sekmede açılır) evde çalış. Çocuklar yürümeye başladığında, Elise ve Michael’ın öncelikleri, garajı bir oyun odasına dönüştürmek ve bahçeyi yüksek yataklar ve oldukca sayıda çimenle çevre düzenlemesi yaparak gözleri duvarlardan ve çitlerden uzaklaştırmaktı. İki yıl sonrasında, koridor benzeri hizmet odası, çift veranda kapılarının yerini alan dört metre genişliğinde ikiye katlanan kapılarla daha büyük bir yiyecek alanı oluşturmak için yıkıldı. Elise, “Tüm parayı bahçeye harcadık fakat hakikaten göremedik” diyor.

Yoruma kapalı.